fredag 1 december 2017

Isadora Moon åker och campar av Harriet Muncaster

Isadora Moon är en lite ovanlig flicka - hon är till hälften vampyr och till hälften älva. Pappa vampyr sover på dagarna och dricker röd juice.  Mamma älva kan trolla med sitt magiska trollspö. Lillasyster Honungsblomma och Isadoras förtrollade tygkanin bor också i huset.

Isadora ser fram emot att börja skolan igen efter ett långt sommarlov. Fast det känns inte lika kul när lektionen väl börjar. Fröken hälsar dem alla välkomna tillbaka och säger sedan att alla ska berätta vad de har hittat på under lovet. Hennes klasskompisar har varit i andra länder, bott på hotell och andra roliga saker som vanliga människor hittar på när de har semester. Vampyrers- och älvors semestrar är lite annorlunda än människors och Isadora vill inte sticka ut från mängden. Hon vill absolut inte berätta om sitt lov!  Men fröken ropar upp hennes namn först....

När en vampyr- och älvfamilj åker till havet och campar på Sjöjunfruvikens camping kan vad som helst hända. Följ med på äventyr med Isadora Moon!

Isadora Moon åker och campar är del två i en serie. De behöver dock inte läsas i ordning. Illustrationerna är fina i rosa, svart och glitter. Boken passar dig som är 6 år och uppåt som gillar roliga böcker om älvor och vampyrer.

9789198099348

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar