torsdag 14 juli 2016

Offerträdet av Magnus Nordin

Det är slutet av vårterminen innan Alva och Freja ska gå ut nian. Freja har just fått reda på att hon inte når upp till kraven för godkända betyg. Hon verkar överraskad och chockad, men Alva tänker att hon faktiskt har fått både varningar och förmaningar av lärarna mer än en gång. Odenvisskolan har som ledord att ingen elev ska gå ut nian med underkänt. Vad gör man då om man som Freja får reda på att det är kört?

En sen fredagkväll övertalar Freja Alva att hjälpa henne att ta sig in på rektorsexpeditionen och försöka hitta betygen. Hon måste försöka fixa sitt betyg på något sätt! Men väl på skolgården ser de att lärarna är kvar inne i skolan. Vad gör alla lärarna på skolan en sen fredagkväll? Jo, de har också planer för hur man fixar ett icke godkänt betyg. Ingen elev går ut från Odenvisskolan med underkänt!

Offerträdet är lättläst, spännande och med inslag av nordiska gudar. Detta är första delen i en ny serie med fristående rysare av skräckförfattaren Magnus Nordin. Nästa del kommer hösten 2016 och kommer att heta Jordkällaren. Passar dig som är cirka 10-14 år.

ISBN: 9789150221602

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar